Vestfold største leverandør av Daikin varmepumper

Varme og Kjølesystemer er Vestfold største leverandør av Daikin varmepumper og feirer i 2021 10-årsjubileum. Samarbeidet med Daikin, våre godkjente partnere og våre egne ansatte har resultert i at vi har hatt en jevn og god vekst de siste årene. Vi er en Gasellebedrift som hvert år leverer et stort antall varmepumper til fornøyde kunder.

Høy kompetanse


Vår samlede kompetanse gjør at vi kan tilby løsninger for varme og kjøling av hjem, kontorer og andre forretningsbygg enten basert på luft til luft, luft til vann eller væske til vann varmepumper. Våre sertifiserte teknikere utfører også service av mange hundre anlegg årlig for å sikre opprettholdelse av god effekt og lang levetid.

Vi er lokalisert på Borgeskogen og har til enhver tid en godt lager med varmepumper for å sikre kort leveringstid til våre kunder.

Vi kommer gjerne hjem til deg for gratis befaring


Er du usikker på hvilken Daikin varmepumpe som er rett for deg? Vi kommer gjerne på besøk hos deg for en helt uforpliktende befaring. Vi vil så gi deg råd om hvilken varmepumpe som passer for akkurat ditt hjem. Se også video nedenfor av Halvor Bakke for tips om enkelte modeller.

Bestill gratis befaring